جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | Friday 13 December 2019

حضور پژوهشگاه مواد و انرژی در سومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی مدیریت سبز دانشگاه‌ها و موسسات پژوهشی

پژوهشگاه مواد و انرژی با ارائه‌ دستاوردهای شاخص خود در سومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز حضور یافت.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه که با هدف ارائه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه‌های مختلف و با حضور دکتر محمدباقر نوبخت معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان برنامه و بودجه و دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار شد، دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی، دکتر زمانیان معاون اداری، مالی و پشتیبانی و دکتر رهگذر دبیر شورای راهبری مدیریت سبز این پژوهشگاه حضور پیدا کردند.

دکتر جمشید اسماعیلی مدیر کل دفتر نظارت بر طرح‌های عمرانی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن بازدید از غرفه پژوهشگاه، از طرح‌های اجرایی مدیریت سبز در پژوهشگاه مواد و انرژی استقبال کرد و گفت: با توجه به نوپا بودن مقوله مدیریت سبز در کشور، اطلاع‌رسانی، تبلیغات و فرهنگ‌سازی امری ضروری است و پژوهشگاه مواد و انرژی با وجود ظرفیت بالای علمی و بهره‌گیری از پژوهشگران مجرب و متخصص در این حوزه باید بیش از سایر موسسات آموزشی و پژوهشی در مسیر مستندسازی و کمی‌سازی برنامه‌ها و دستاوردهای مدیریت سبز گام بردارد.

مهندس مصطفی منفرد مدیر کارگروه مدیريت سبز وزارت علوم تحقيقات و فناوري نیز ضمن بازدید از غرفه پژوهشگاه در گفتگو با دکتر سعید رهگذر دبیر شورای راهبری مدیریت سبز پژوهشگاه در جریان برنامه‌ها و فعالیت‌های پژوهشگاه در حوزه مدیریت سبز قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه وزارت علوم در صدد است تا با پشتیبانی سازمان برنامه و بودجه کشور، علاوه بر نهادینه کردن کامل مدیریت سبز در دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی و پژوهشی به الگویی برای سایر دستگاه‌های اجرایی تبدیل شود، عنوان کرد: پژوهشگاه‌ مواد و انرژی با توجه به ظرفیت‌های علمی، پژوهشی و سوابق روشن خود می‌تواند نقش بسزایی در این مسیر ایفا نماید.

در حاشیه این نمایشگاه همچنین دکتر جابر سلطانی مدیر اجرایی برگزاری نمایشگاه از حضور متفاوت پژوهشگاه در این دوره از نمایشگاه قدردانی کرد.

رونمایی از طرح مدیریت جامع پسماند پژوهشگاه، اجرای فاز اول سامانه پایش برخط مصارف برق پژوهشگاه مشتمل بر پایش مصارف در 8 نقطه پرمصرف، اجرای پروژه پایش کیفیت آب پژوهشگاه، حذف گام به گام ظروف یکبار مصرف رستوران، رونمایی از نقشه راه مدیریت سبز پژوهشگاه و شیوه‌نامه حمایت از طرح‌های پژوهشی مدیریت سبز، امکان سنجی، طراحی و اجرای نیروگاه خورشیدی 16 کیلووات شرکت آبفای کرمانشاه، طراحی، ساخت و بهره‌برداری تصفیه خانه فاضلاب صنایع شوینده و رنگرزی و پکیج انعقاد الکتریکی جهت تصفیه فاضلاب دباغی در شهرک چرمشهر ورامین از جمله دستاوردهای شاخص پژوهشگاه می‌باشد که در معرض دید مدیران، کارشناسان و دیگر بازدید کنندگان قرار گرفت.

گفتنی است، سومین نمایشگاه دستاوردهای اجرایی دانشگاه‌ها، مؤسسات آموزشی، پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری در حوزه مدیریت سبز از 20 تا 23 مهرماه جاری در محل سازمان برنامه و بودجه کشور، با حضور 36 دانشگاه، 10 پارک علم و فناوری و 3 پژوهشگاه برگزار شد.

29.7.98 1

29.7.98 2