جمعه ۲۲ آذر ۱۳۹۸ | Friday 13 December 2019

6.8.98 2برگزاری کارگاه بین‌المللی "نانوفناوری و انرژی‌های تجدیدپذیر (NTRE2019)" در پژوهشگاه مواد و انرژی

کارگاه بین‌المللی "نانوفناوری و انرژی‌های تجدیدپذیر" (NTRE2019) با حمایت سازمان‌های بین المللی کمیته دائمی همکاری‌های علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی (COMSTECH) و بنیاد علمی اکو (ECOSF) و با همکاری بنیاد علمی و فناوری جایزه مصطفی (ص) و دبیرخانه برنامه تبادل علم و فناوری (STEP)، 19 آبان ماه 1398 در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، دکتر فاطمه ترک نیک سرپرست دبیرخانه شبکه نانوفناوری کشورهای جهان اسلام(INN) مستقر در پژوهشگاه مواد و انرژی با اعلام این خبر گفت: در این رویداد 11 دانشمند از جهان اسلام در کنار نخبگان و استادان ایرانی، با هدف معرفی پیشرفت‌های جدید، ‏بررسی چالش‌های پیش روی و راهکارهای ارتقای کیفی محصولات موجود، تبادل نظر میان استادان و محققان فعال و تقویت همکاری‌های بین‌المللی، به ارائه دستاوردهای خود می پردازند.

وی افزود: این کارگاه با 5 محور تخصصی نانوفناوری، پزشکی و سلامت محیط زیست؛ تاثیرات زیست محیطی؛ منابع و فناوری‌های انرژی‌های تجدیدپذیر؛ فناوری‌های پیشرفته انرژی (باتری، سلول خورشیدی و ...) و اقتصاد، سیاست و برنامه‌ریزی در موضوع انرژی‌های تجدیدپذیر، تعریف شده است؛ لذا، فرصت بسیار مغتنمی برای اعضای هیات علمی و دانشجویان ایرانی علاقمند فراهم آمده تا در فرایند شبکه سازی، به توسعه و تقویت همکاری‌های هدفمند علمی بین‌المللی برای بسترسازی اجرای پروژه‌های مشترک بین المللی و اعزام دانشجویان به دوره‌های کوتاه مدت در راستای اشاعه ماموریت‌ها و رسالت شبکه INN بپردازند.

دکتر ترک نیک خاطرنشان کرد: علاقه‌مندان می‌توانند ‏به‌منظور کسب اطلاعات بیشتر در خصوص نحوه ثبت‌نام، به پایگاه اینترنتی شبکه INN به آدرسhttp://www.comstech-nanonet.org/ مراجعه نمایند. مهلت ارسال فرم ثبت نام به ایمیل این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید تا چهارشنبه ۱5 آبان ۱۳۹۸ ادامه خواهد داشت و به شرکت‌کنندگان و سخنرانان کارگاه، به ترتیب، گواهی معتبر بین المللی حضور و ارائه، به زبان انگلیسی اعطا خواهد شد.

گفتنی است،  کارگاه بین‌المللی نانوفناوری و انرژی‌های تجدیدپذیر (NTRE2019)، سومین رویداد بزرگ بین‌المللی شبکه نانوفناوری جهان اسلام (INN) به شمار می رود. دو سال گذشته نیز کارگاه/کنفرانس بین المللی دو روزه "نانوفناوری و نانوپزشکی" (NTNM2017) در 6 محور با حضور 25 دانشمند جهان اسلام از 14 کشور (هلند، مالزی، پاکستان، هند، انگلستان، نروژ، بنگلادش، استرالیا، ژاپن، عمان، قرقیزستان، عراق، امریکا و ایران) با 32 سخنرانی به زبان انگلیسی در 13-12 اردیبهشت 1396 برگزار شد و در کنار این رویداد،  9 کارگاه بین المللی و 84 پوستر از مقالات پژوهشی نیز ارائه شد.