يكشنبه ۱۱ خرداد ۱۳۹۹ | Sunday 31 May 2020

20.8.98.2کارگاه بین المللی "نانوفناوری و انرژی‌های تجدیدپذیر" (NTRE2019) با تقدیر از سخنرانان این رویداد به کار خود پایان داد

کارگاه بین المللی "نانوفناوری و انرژی‌های تجدیدپذیر" (NTRE2019) که با حضور دانشمندانی از کشورهای اسلامی و نخبگان و استادان ایرانی در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد، با تقدیر از سخنرانان این رویداد به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، دکتر علی خانلرخانی مدیر اجرایی کارگاه بین المللی "نانوفناوری و انرژی‌های تجدیدپذیر، این رویداد را گردهم آوری دانشمندان اسلامی در حوزه نانوتکنولوژی عنوان کرد که  می توانند فعالیت و هم‌افزایی علمی در جهان اسلام داشته باشند.

وی به سخنرانان این کارگاه اشاره کرد و گفت: پروفسور سویلک از کشور ترکیه، پروفسور ردی و پروفسور کاظم از کشور عمان، پروفسور هریس اکرم از کشور پاکستان، پروفسور جواد هادی از کشور عراق، پروفسور شکیر از کشور هند و خانم وفا ال‌جمال از کشور انگلستان به عنوان سخنرانان خارجی این کارگاه بین المللی به ارائه مباحثی در رابطه با موضوع کارگاه پرداختند.

دکتر خانلرخانی افزود: دکتر نوشین سلمان تبریزی، دکتر شاکر حاجتی، دکتر امیر مقصودی پور و دکتر مهرداد خانلرخانی نیز از سخنرانان ایرانی این رویداد بودند.

رئیس پژوهشکده فناوری نانو و مواد پیشرفته پژوهشگاه گفت: همچنین دکتر محمد پازوکی رئیس پژوهشکده انرژی این پژوهشگاه به بیان دستاوردهای پژوهشگاه در زمینه انرژی‌های تجدیدپذیر و محیط زیست پرداخت.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: این رویداد فرصت مغتنمی برای اعضای هیات علمی و دانشجویان ایرانی علاقه مند فراهم آورده تا در فرایند شبکه سازی، به توسعه و تقویت همکاری‌های هدفمند علمی بین المللی، بسترسازی اجرای پروژه‌های مشترک بین المللی و اعزام دانشجویان به دوره های کوتاه مدت در راستای اشاعه ماموریت‌ها و رسالت شبکه نانوفناوری کشورهای جهان اسلام INN بپردازند.

گفتنی است، در مراسم پایانی این کارگاه، از سخنرانان کارگاه، با اهدای لوح و گواهی معتبر بین المللی تقدیر شد و به شرکت کنندگان گواهی حضور اعطا گردید.