يكشنبه ۱۰ فروردين ۱۳۹۹ | Sunday 29 March 2020

حضور پژوهشگاه مواد و انرژی در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار

پژوهشگاه مواد و انرژی با ارائه دستاوردهای پژوهشی و فناورانه، 2 دستاورد برگزیده، 6 طرح‌ برتر از پژوهشکده‌های انرژی، سرامیک، نیمه هادیها و فناوری نانو و مواد پیشرفته و همچنین 4 طرح برتر از مرکز رشد، از 26 تا 29 آذر ماه جاری در بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار ملی و هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران، سالن 27 غرفه ٣ محل دائمی نمایشگاه‌ بین المللی تهران حضور دارد.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، همزمان با آیین گشایش بیستمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و فن بازار ملی و هفتمین نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران و با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور و با شرکت ۴۲ دانشگاه، ۲۴ پژوهشگاه و ۲۵ شرکت دانش‌بنیان، از ۳۰ دستاورد پژوهشی و فناوری منتخب مراکز دانشگاهی، مراکز پژوهشی و پارک‌های علم و فناوری وابسته به وزارت علوم رونمایی شد.

همچنین در افتتاحیه این نمایشگاه، آیین تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر کشور برگزار و از ۲۳ پژوهشگر و فناور برتر کشور (۱۷ پژوهشگر و ۶ فناور) در حوزه‌های علوم انسانی و هنر، کشاورزی و منابع طبیعی، علوم پایه، فنی و مهندسی و پزشکی تجلیل به‌عمل آمد.

گفتنی است، در این آیین از دکتر حمید نادگران رئیس دانشگاه شیراز، دکتر غلامحسین خواجه رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و دکتر میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز به عنوان حامیان برتر پژوهش و فناوری و همچنین از دکتر عنایت اله رحیمی استاندار فارس، دکتر غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و دکتر محمدرضا پور محمدی استاندار آذربایجان شرقی نیز به‌عنوان استانداران برگزیده در حمایت از پژوهش و فناوری کشور، تجلیل و قدردانی شد.

27.9.98 5

27.9.98 3