چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | Wednesday 2 December 2020

2410790A B5A6 4F9E 8B7E 45D6A164955Aبه‌صورت مجازی در پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد؛

چهارمین دوره دانش افزایی اساتید با عنوان اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی

چهارمین دوره دانش افزایی اعضای هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی با عنوان "اندیشه سیاسی و مبانی انقلاب اسلامی سطح یک"، با تدریس دکتر علی آدمی به‌صورت مجازی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این دوره که به علت شیوع ویروس کرونا به‌طور مجازی برگزار شد،  درخصوص بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی تکریم و تعظیم ملت ایران، توصیف انقلاب اسلامی، اضافه کردن شعارهای جدید، شعارهای انقلاب اسلامی انقلابی ماندن، ایجاد تمدن نویس اسلامی، تاکید بر بدیع و نوآورانه و اصیل بودن انقلاب اسلامی، بازتاب انقلاب اسلامی در نظام بین‌الملل، اعتقاد به اصول ما می توانیم، تاکید بر دستاوردهای انقلاب اسلامی، باور قلبی به انقلاب و انقلابی گری به مثابه مشی و منش، کارنامه درخشان 40 ساله انقلاب اسلامی، امید و نگاه خوش بینانه به آینده،  بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

در این کارگاه که طی 3 روز از ساعت 9-12 صبح برگزار شد، اعضای هیات علمی حاضر در جلسه در مورد موضوعات مطرح شده به بحث و اظهارنظر پرداختند.

گفتنی است،  به شرکت کنندگان این دوره گواهی نامه آموزشی اعطا می‌شود.