چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۹ | Wednesday 2 December 2020

26.8.99با حضور معاون آموزشی وزیر علوم برگزار شد؛

نشست مجازی بررسی عملکرد پژوهشگاه مواد و انرژی در پروژه ارتقاء تراز بین‌المللی

شصت و چهارمین جلسه کمیته هدایت و نظارت پروژه ملی اقتصاد مقاومتی «ارتقاء و تبدیل پنج دانشگاه و پنچ واحد پژوهشی برتر به تراز بین‌المللی» وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  جهت بررسی روند پیشبرد پروژه در پژوهشگاه مواد و انرژی با حضور دکتر خاکی­ صدیق معاون آموزشی وزارت عتف، دکتر میرزابزرگ رئیس امور آموزش عالی، تحقیقات و فناوری سازمان برنامه و بودجه، دکتر سمنانیان استاد دانشگاه تربیت مدرس، دکتر سیم­چی استاد دانشگاه صنعتی­ شریف و ناظر پروژه در پژوهشگاه و دیگر اعضای کمیته (جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه های تراز اول کشور)، به‌صورت مجازی برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این نشست مجازی که با حضور دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی، دکتر کلاهی مشاور عالی رئیس و مدیر حوزه ریاست و نماینده پژوهشگاه در پروژه مذکور، دکتر نادری سرپرست بین الملل و دکتر کاظم زاد سرپرست دبیرخانه شبکه نانوفناوری کشورهای اسلامی در پژوهشگاه برگزار شد، دکتر خاوندی به معرفی پژوهشگاه و دستاوردهای شاخص آن پرداخت.

دکتر کلاهی نیز گزارشی از عملکرد پژوهشگاه مواد و انرژی طی سال های حضور در پروژه و همچنین جهت‌گیری جدید آموزشی و پژوهشی و روند ارتباطات بین‌المللی پژوهشگاه در سال‌های آتی ارائه داد.

در ادامه این نشست توضیحات تکمیلی درخصوص سوالات و نظرات مطرح شده توسط اعضای کمیته توسط دکتر خاوندی بیان گردید.

گفتنی است، پژوهشگاه مواد و انرژی از سال 1395 به عنوان یکی از پژوهشگاه‌های برگزیده کشور جهت ارتقاء به تراز بین‌المللی در پروژه مذکور به فعالیت پرداخته است.