سه شنبه ۱۹ آذر ۱۳۹۸ | Tuesday 10 December 2019

به همت پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد؛

کارگاه دانش‌افزایی اساتید با عنوان "روشنفکری دینی"

دوره دانش‌افزایی اعضای هیات علمی پژوهشگاه مواد و انرژی، با موضوع «روشنفکری دینی» با تدریس دکتر ابوالفضل روحی در تاریخ 11 تا 14 آبان‌ماه جاری در سالن شهید علی‌محمدی این پژوهشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط‌ عمومی پژوهشگاه مواد و انرژی، در این کارگاه که در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد، مباحثی همچون ماهیت روشنفکران دینی، انواع روشنفکران، فرآیند روشنفکری در مسیحیت و تاریخچه روشنفکری در اسلام ارائه گردید.

همچنین دیدگاه برخی از روشنفکران مسلمان همچون سیدجمال الدین اسدآبادی، دکتر محمد اقبال لاهوری، مهندس بازرگان، سیداحمد فردید، دکتر علی شریعتی، دکتر عبدالکریم سروش مطرح و مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفت.

در  این نشست هم‌اندیشی، اساتید و اعضای هیات‌علمی به بحث و اظهار نظر درخصوص موضوعات مطرح شده پرداختند؛ گفتنی است، در پایان دوره به شرکت‌کنندگان گواهی‌نامه آموزشی اعطاء شد.

کارگاه دانش‌افزایی اساتید، تحت عنوان روشنفکری دینی کارگاه دانش‌افزایی اساتید، تحت عنوان روشنفکری دینی