شنبه ۱۳ آذر ۱۴۰۰ | Saturday 4 December 2021

2.10.99 1مراسم تجلیل از برگزیدگان هفته پژوهش و فناوری 1399 پژوهشگاه مواد و انرژی برگزار شد

در مراسمی به مناسبت هفته پژوهش و فناوری ملی، از پژوهشگران و فناوران برگزیده هفته پژوهش و فناوری 1399 پژوهشگاه مواد و انرژی تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه، در این مراسم که به‌صورت مجازی – حضوری برگزار شد، دکتر علیرضا خاوندی رئیس پژوهشگاه مواد و انرژی ضمن تبریک به برگزیدگان هفته پژوهش و فناوری امسال، از تلاش‌های تمامی پژوهشگران و فناوران این پژوهشگاه طی یکسال گذشته قدردانی نمود و اظهار داشت: این عزیزان در یکسال گذشته در راستای برنامه عملیاتی پژوهشگاه حرکت کرده و افتخارات مهمی را در سطح بین المللی، ملی، استانی و همچنین در سطح پژوهشگاه به‌دست آوردند و این تجربه خوبی است که همه ما در سال‌های آتی برنامه واقعی‌تر و جدی‌تری را دنبال کنیم و با توجه به پتانسیل ها، امکانات و اختیاراتی که داریم به مراتب بالاتر و جایگاه والاتری دست پیدا کنیم.

دکتر خاوندی افتخاراتی که امروز در عرصه های مختلف نصیب این پژوهشگاه شده است را نتیجه تلاش و پشتکار تمامی پژوهشگران، محققین و کارکنان پژوهشگاه دانست و از همه قدردانی نمود.

در این مراسم همچنین گزارش برنامه‌ها و عملکرد معاونت‌های اداری، مالی و پشتیبانی، فناوری و پژوهش و تحصیلات تکمیلی طی یکسال گذشته توسط معاونین مربوطه ارائه شد که مشروح آن متعاقبا منتشر خواهد شد.

پژوهشگران و فناوران پژوهشگاه مواد و انرژی در هفته پژوهش و فناوری امسال افتخاراتی کسب نمودند که فهرست آن در ذیل آمده است:

• دکتر علی زمانیان-پژوهشگر برگزیده در بیست و یکمین جشنواره تجلیل از پژوهشگران و فناوران هفته پژوهش و فناوری کشور.
  • دکتر حسین قدمیان- شخصیت علمی برتر در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر در سال ۱۳۹۸ کشور.
  • دکتر محمدرضا واعظی - قرار گرفتن در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان.
  • دکتر تورج عبادزاده- قرار گرفتن در فهرست دانشمندان دو درصد برتر جهان.
  • دکتر نیما نادری-پژوهشگر برتر استان در هفته پژوهش و فناوری استان البرز.
  • دکتر بنیامین یارمند-پژوهشگر برتر استان در هفته پژوهش و فناوری استان البرز.
  • دکتر علی زمانیان- رتبه اول پژوهشی پژوهشگاه.
  • دکتر الهام عبدالله زاده- رتبه دوم پژوهشی پژوهشگاه.
  • دکتر محمدرضا رحیمی پور- رتبه سوم پژوهشی پژوهشگاه.
  • دکتر سعید حصارکی- رتبه اول فعالیت های فناورانه پژوهشگاه.
  • دکتر حسین قدمیان- رتبه دوم فعالیت های فناورانه پژوهشگاه.
  • دکتر الهام عبدالله زاده- رتبه سوم فعالیت های فناورانه پژوهشگاه.

گفتنی است، این مراسم با حضور ریاست، هیات رئیسه و برگزیدگان در سالن شهید بیات پژوهشگاه برگزار شد و برای بقیه همکاران به‌صورت مجازی و از طریق لینک مربوطه، ارائه شد.