شنبه ۲۷ دي ۱۳۹۹ | Saturday 16 January 2021

6ACF4BBD 3BEA 4E33 AE70 6D976BE41141کتابچه فناوران برتر وزارت علوم منتشر شد؛

انتخاب عضو هیات‌علمی پژوهشگاه مواد و انرژی به عنوان فناور برتر در همکاری با جامعه و صنعت

نام دکتر الهام عبدالله زاده عضو هیات‌علمی پژوهشگاه مواد و انرژی در لیست فناوران برتر در همکاری با جامعه و صنعت در کتابچه فناوران برتر وزارت علوم قرار گرفت.

به گزارش روابط‌عمومی پژوهشگاه، در این کتاب که از سوی دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  و همزمان با هفته پژوهش سال 1399 به چاپ رسیده است، با توجه به نیازها و مسائل کشور، معیارهاي ذیل جهت شناسایی اعضاي هیات‌علمی برتر مورد توجه قرار گرفته است:

• مشارکت در فعالیت‌ها و برنامه‌ریزي‌هاي ملی و منطقه اي.
  • اجراي قراردادهاي پژوهشی تقاضا محور.
  • ارائه دستاوردهاي مهم و موثر در رفع مشکلات کشور.
  • همکاري با نهادها و صنایع کشور براي بهبود بهره‌وري و کارآیی.
  • ایجاد شبکه‌هاي علمی و تشکل‌هاي تخصصی اثرگذار در امور اجتماعی، اقتصادي و صنعتی.

در این راستا ۱۴۱ عضو هیات‌علمی از سوي دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و مراکز آموزش‌عالی کشور بر اساس معیارهاي فوق به‌عنوان اعضاي هیات‌علمی برتر معرفی شده اند.

در کتاب حاضر سوابق و دستاوردهاي مهم این اعضاي هیات علمی تشریح شده است و علاقه‌مندان می‌توانند این کتاب را از طریق لینک زیر مطالعه کنند:

گفتنی است، از بین پژوهشگاه‌ها و موسسات و مراکز پژوهشی تعداد ۶ نفر انتخاب شده‌اند که نام عضو هیات‌علمی پژوهشگاه مواد و انرژی در بین این افراد می‌باشد.

ضمن تبریک به خانم دکتر الهام عبدالله زاده، برای ایشان و دیگر همکاران پژوهشگاه آرزوی موفقیت و سربلندی داریم.