سه شنبه ۴ آبان ۱۴۰۰ | Tuesday 26 October 2021

آرشیو اخبار تحصیلات تکمیلی

اطلاعيه مربوط به دانشجويان دكتري ورودي 1400:

ضمن عرض تبریک به دانشجویان محترم پذیرفته شده در مقطع دکتری پژوهشگاه مواد و انرژی، خواهشمند است جهت ثبت نام، طبق مراحل ذیل به صورت غیر حضوری اقدام نمایید. لازم به ذکر است، به جهت رعایت پروتکل های بهداشتی، تا اطلاع ثانوی تمامی امور مربوط به دانشجویان (ثبت نام و کلاس‌های درسی) به صورت غیرحضوری انجام می‌شود.

ثبت نام غیر حضوری:

کلیه پذیرفته شدگان می‌بایست از روز دوشنبه مورخ 1400/06/08 لغایت چهارشنبه 1400/6/10 با مراجعه به سیستم گلستان به آدرس https://golestan.merc.ac.ir/home/Default.htm

و مطالعه بخش راهنمای مربوط به دانشجویان (قسمت راهنمای پذيرش غيرحضوری دانشجويان جديدالورود) نسبت به بارگذاری صحیح موارد لازم اقدام نمایند.

8.6.1400 2

مدارک لازم برای پذیرش نهایی و قطعی:

لازم است کلیه پذیرفته شدگان اصل مدارک ذیل را حداکثر تا تاریخ 1400/06/20 به آدرس پستی: كرج -مشكين دشت-بلوار امام خميني(ره)-پژوهشگاه مواد انرژي به صندوق پستي 31787/316 و كدپستي 3177983634 ارسال نمايند:

• اصل و تصویر(فتوکپی) دانشنامه یا مدرک گواهی موقت مقطع کارشناسی ارشد.
  • 6 قطعه عکس تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.
  • حکم مرخصی سالانه یا موافقت کتبی و بدون قید و شرط سازمان متبوع برای کارمندان دولت.
  • ریزنمرات دوره مقاطع قبل (الزامی)- (غیر رسمی قابل قبول است).
  • کارنامه مرحله انتخاب رشته و مرحله انتخاب قبولی در سازمان سنجش آموزش کشور.
  • معافيت تحصيلي مورد تاييد نظام وظيفه (ويژه دانشجويان پسر).
  • آن دسته از پذيرفته‌شدگاني كه به هنگام ثبت‌نام و شركت در آزمون دانشجوي سال آخر بوده‌اند و حداكثر تا تاريخ 1400/6/31 فارغ‌التحصيل مي‌شوند، دانشجوي سال آخر شناخته شده و لازم است فرم معدل دانشجويان سال كه ميانگين كل واحدهاي گذرانده آنان براساس‌ (‌0) تا (20) تا تاريخ 99/6/31 و يا 99/11/30 توسط موسسه آموزش عالي محل فارغ‌التحصيلي مقطع قبل در فرم مذكور درج و قبلاً به تاييد مسوول ذيربط رسيده است را ارائه نمايند (فرم پیوست).
  • تصویر مدرک مقطع کارشناسی.
  • تصویر مدرک مقطع کاردانی (درصورتی که مدرک کارشناسی ناپیوسته باشد).

*تبصره: پذیرفته شدگان دوره دکتری ملزم به ارائه تصویر مدرک و ریزنمرات دوره کارشناسی نیز می باشند.

مدارک فوق الذکر بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش آموزش ­کشور بوده و از دانشجویانی که دارای نقص مدرک باشند ثبت نام نهایی بعمل نمی‌آید.

تذكرات‌ مهم:

1ـ از پذيرفته‌شدگاني ‌كه‌ حداكثر تا تاريخ‌ 1400/06/31 فارغ‌التحصيل‌ نشوند، ثبت‌نام‌ به‌ عمل‌ نخواهد آمد و ضمن‌ «كان‌ لم‌ يكن» تلقي‌ شدن‌ قبولي‌ آنان،‌ طبق مقررات‌‌ رفتار خواهد شد.

2- دانشجویان در صورت نیاز می توانند قبل از ارسال دانشنامه یا گواهی موقت مقطع قبلی، یک کپی برابر اصل برای خود تهیه نمایند.

**** شروع کلاس‌های درسی :  شنبه  مورخ 1400/07/03 ****

تلفن تماس: 6280040 3-026

داخلی 166 (امور آموزشی، ثبت نام و امور مربوط به سیستم گلستان)

داخلی  160 (امور مربوط به نظام وظیفه).