دوشنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۶ | Monday 11 December 2017

جناب آقای دکتر سید محمد تقی صالحی
مرتبه علمی: دانشیار

اهداف و وظایف ریاست

• برنامه ‌ریزی و اداره كلیه امور پژوهشگاه بر طبق قوانین و مقررات مربوط در هر زمینه.
  • اخذ اولویتهای تحقیقاتی از مراجع ذیصلاح به منظور تعیین خط مشی و برنامه‌های تحقیقاتی و ارائه به شورای پژوهشی.
  • پیشنهاد سیاستها، برنامه‌ها و اعمال خط مشی‌های مصوب در جهت نیل به اهداف پژوهشگاه.
  • تصمیم‌گیری نهایی در مورد امور اجرایی پژوهشگاه.
  • نمایندگی پژوهشگاه در مجامع داخلی و خارجی.
  • عقد قرارداد و معاملات با شخصیتهای حقوقی، حقیقی اعم از داخلی و خارجی در محدوده ضوابط و مقررات مربوط.
  • نصب و عزل معاونین پژوهشگاه و روسای پژوهشكده‌ها و اعضای شورای پژوهشی و نظارت در حسن انتخاب كاركنان واحدهای تابعه پژوهشگاه.
  • تهیه و تنظیم برنامه و بودجه سالانه پژوهشگاه.
  • ارائه و پیگیری پیشنهادهای پژوهشگاه در زمینه‌های برنامه‌ریزی و سیاستهای تحقیقاتی در ارتباط با مجامع و دستگاههای ذیربط.
  • نظارت و كنترل بر تحقیقات و فعالیتهای پژوهشكده‌های پژوهشگاه و تطبیق پیشرفت فعالیتها با برنامه‌های ارائه شده در واحدهای مختلف.
  • نظارت بر حسن انجام امور پژوهشی، مالی و اداری و اقدام در جهت رفع نیازها و ایجاد هماهنگی‌های لازم در بین فعالیتها و واحدهای مختلف پژوهشگاه.
  • ایجاد زمینه‌ها و تسهیلات لازم جهت ارتقای سطح علمی و فنی اعضای هیات علمی و دیگر كاركنان پژوهشگاه.
  • تهیه و پیشنهاد و تغییر سازمان پژوهشگاه به مراجع ذیربط جهت تصویب.
  • نظارت بر جمع‌آوری و نگهداری و انتشار كلیه اسناد مالی و اداری و گزارشهای پژوهشی.
  • ارائه گزارش ادواری عملكرد پژوهشگاه به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری